Hej alla bloggare

Idag är jag på bloggkurs med Lena hos JMW – en reklambyrå som arbetar mycket med s k sociala medier. Jag ingen stor konsument av bloggsidor men jag vet att det händer mycket i bloggosfären som är intressant för Saltå Kvarn där jag är VD. Det är också många bloggare som gillar det vi gör. Och jag är övertygad om att det skulle vara givande för mig komma i kontakt med fler på detta sätt. Därför ska jag nu börja blogga. På Saltå Kvarn vill vi ha så direkt kontakt som möjligt med er som äter våra produkter.  

 

13 tankar på “Hej alla bloggare

 1. ununger Inläggets författare

  Jovisst, jag vet. Men jag tror det är lite överkurs för de flesta. Men du kanske kan tala om vad som är skillnaden?

  Svara
 2. Brit Stakston

  Jo det är klart jag kan men poängen med att vi ger bloggworkshops tillsammans som olika byråer handlar just om att vi själva ser en poäng med hur byrågränserna suddas ut….för kunderna är det bra om de olika byråerna samverkar. Men in short JMW jobbar med PR och Heimer & Company med reklam (old fashioned print 😉 etc. Det blir riktigt förvirrande blir när reklambyråer kallar sig strategiska kommunikationsbyråer…. Well vi glömmer det. Det coola är att Saltå Kvarn börjar blogga. Jag ska genast adda er i mitt RSS-flöde så jag har koll på vad som händer hos er 🙂 Best of luck! S

  Svara
 3. Helgi Örn

  Hej och grattis med bloggsajten! Jätte kul att ni bloggar.
  I rutan här ovanför står det att *Name(?) måste anges*, eftersom jag förstår utrikiska då vet jag att jag skall fylla i mitt namn, det är ju bra för då står det vem som skrivit inlägget. Det gör det däremot inte hos dig!? Du skriver *jag* flera gånger men det framgår absolut inte tydligt någonstans vem du är.
  Praxis i forum och bloggar den virtuella världen har varit att kalla de som inte anger namn i sina inlägg för *anonymous coward* :-p

  Svara
 4. deeped

  Hej Helgi. Det står vem som skrivit inlägget – överst i postningen, vid tidsstämpeln. Att det sedan finns en del i övrigt att önska när det gäller blandning av svenska och engelska i användargränssnittet får vi leva ett tag med – det är ju ett första försök för Saltå Kvarn-bloggen.

  /Niclas Strandh, som satt upp det hela åt Johan och Lena, och Saltå Kvarn

  Svara
 5. Peter Karlberg

  Fast just detta med hur namnen displayas vore bra om Niclas eller någon annan gjorde något åt. Jag hann reta mig på att inte kunna se det och upptäckte var man hittar det först när jag läst denna kommentarstråd.

  Svara
 6. Helgi Örn

  Hej Niclas, jag såg att det står ununger där men jag ville vara lite petig för det är inte alls tydligt, speciellt inte när det är fler än en person som bloggar på samma blogg. Då blir det tydligare om de undertecknar som du gör.
  Synd att WordPress inte ens har en ordentlig översättning på sin egen server. Jag administrerar själv några fristående WordPress bloggar bl.a. på svenska och där får man översätta färdigt allt som saknas.

  /HÖ

  Svara
 7. ununger Inläggets författare

  Hej Ninja
  Tack för din kommentar!
  Hoppas att vår blogg blir lika god och nyttig som din frukost.

  Johan Ununger

  Svara
 8. ununger Inläggets författare

  Tack Fredrik,
  Det är i alla fall vår ambition att få igång samtalet.
  /Johan U

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s