Bakverksta’n – handbok för hantverksbagare och surdegsnördar

Bakverkstan
Äntligen är den klar! Boken Bakverksta’n,  en handbok för dig som är eller vill bli hantverksbagare eller gillar det här med surdegar och att baka själv. Förutom recept på både bröd, olika surdegar och bullar, så innehåller boken massor med tips, bakkemi och surdegsteori och är full med praktiska illustrationer och fina brödbilder.

Bakverkstan_2

Det är vår egen bagarmästare Manfred Enoksson som står bakom boken tillsammans med Eldrimner i Jämtland.
Boken kan beställas från Eldrimners hemsida för 300 kr och den kommer också att finnas till försäljning i vår butik här på Saltå Kvarn för ungefär samma pris.

Lena E

9 tankar på “Bakverksta’n – handbok för hantverksbagare och surdegsnördar

  1. Kenneth Hedlund

    Jag har försökt ett par gånger att beställa denna bok från Eldrimners hemsida.
    Första gången några veckor före jul (julklapp) och när ingen bok hade kommit i början på jan mailade jag och frågade om boken var slutsåld, men fick inget svar.

    Jag skickade en ny beställning i slutet av februari och försökt köpa en direkt från
    Saltå-kvarn-butiken men det gick inte.

    Hur får jag tag på boken?

    Svara
  2. Pingback: Blivande bullmorsa? « Livet hos Hellberg & Kling

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s