Saltå Kvarns produkter in i ICA över hela landet

Saltå Kvarns produkter in i ICA över hela landet

Nu blir Saltå Kvarn rikstäckande på riktigt. Genom en central överenskommelse med ICA blir 42 av Saltå Kvarns ekologiska produkter tillgängliga för matkedjans över 1300 butiker i hela Sverige.

För konsumenterna kan det snart innebära att Saltå Kvarns produkter finns att köpa i upp till dubbelt så många butiker som tidigare. Saltå Kvarns produkter finns sedan tidigare tillgängliga i de flesta av Coop:s cirka 720 butiker och i ett urval av 150 ICA-butiker som köper in direkt från Saltå Kvarn samt i butiker inom Axfood.

Läs hela vårt pressmeddelande.

Lena E

5 tankar på “Saltå Kvarns produkter in i ICA över hela landet

 1. Lina Karlsson

  Kul för mig som handlar på Ica!

  Däremot har jag en fråga om detta samarbetet. Det är så att jag nu skriver exjobb som handlar om marknadsföring och grafisk design och hittade en video där Johan Ununger pratar om att de inte vill samarbeta med Ica på grund av deras tankesätt kring mat osv och ville ist gå direkt till den enskilde Ica-handlaren. Min fråga blir då vem det är som förändrats, är det de på Ica eller är det ni på Saltå Kvarn som insett att ni behöver komma in i dessa butiker för att möta efterfrågan på era produkter? Som sagt så är iaf jag glad för att ni kommit till Ica men intressant att höra hur det kom sig att ni till slut hamnade där ändå.

  Svara
  1. ununger

   Hej Lina.
   Du har helt rätt. Och det har inte varit någon hemlighet att vi hellre har samarbetat med ICA-handlaren direkt, och inte genom de centrala inköparna i Solna. Men eftersom vi upplever att efterfrågan har varit större än vad vi har kunnat betjäna med våra egna bilar så har vi bestämt att pröva på att samarbeta med ICA centralt och på så sätt potentiellt nå nära 1 400 butiker. Så här långt är vi positivt överraskade av samarbetet med de centrala personerna hos ICA.

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s