Livsmedelspriset

Idag har Saltå Kvarn mottagit livsmedelspriset i samband med livsmedelsdagarna i Tylösand. Samtidigt utses årets spanare som är den person som har föreslagit det företag som väljs ut och som har bästa motivering för sitt förslag. Årets spanare är Mia Prim från Grythytte Akademi. Hennes motivering lyder som följer:

Mia Prim

”Saltå Kvarn har lyckats göra biodynamiska spannmål till något lyxigt och eftertraktat – därtill med estetiskt tilltalande design.
Företagets medvetna och fruktbara användning av sociala medier som Twitter och Facebook – med grupp på över 5 000 medlemmar! – är också anmärkningsvärd.
Att ett företag med så stor integritet tilltalar så många med sitt mervärde inspirerar verkligen. För livsmedelsnäringen är Saltå Kvarn ett gott exempel på företag som åtnjuter stort förtroende hos sina konsumenter. Saltå Kvarn står för vad de gör, håller spåret och kommunicerar med konsumenterna längs vägen. Vem kunde tro att det skulle bli en hype att blanda sin egen ekologiska müsli på nätet? Jo, Saltå Kvarn. ”

Vi tackar och bugar Livsmedelsföreningen och  Mia Prim. Stor ära för oss. /johan

4 tankar på “Livsmedelspriset

 1. Mårten Lind

  Jag tycker motiveringen av Mia Prim är klockren. Det är mycket med er som är ”anmärkningsvärt”, inte bara framgången inom sociala medier utan också er goda mat. Stort grattis!

  Svara
 2. Pingback: Vi gör godare mat « Livsmedelsbloggen

 3. Laila Eriksson

  Jag har köpt era produkter så länge dom funnits och ni blir bara bättre och bättre, så ni är värda alla utmärkelser ni kan få! Grattis!

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s