Vill du vara med i Saltå Kvarn Smakråd?

Är du en hängiven hemmakock som anser att mat är till för att njutas? Är du villig att dela med dig till andra av dina succéer och misslyckanden i köket? I så fall är kanske du den vi söker!

Vi söker 30 personer till vårt nystartade projekt: Saltå Kvarn Smakråd.

På regelbunden basis kommer du att få i uppdrag att testa en eller flera av Saltå Kvarns produkter. Du lagar till efter eget huvud och kanske bjuder du in vänner och familj till en härlig måltid. Efteråt rapporterar du till oss andra nyfikna i Smakrådet vad du valde att laga till, vad du tyckte om produkten och vad dina eventuella gäster tyckte.

Vi håller till på Facebook där vi har en egen plats dit bara vi har tillträde. En gång per år möts vi alla på Saltå Kvarn för en heldag med utbildning i ekologi och miljö, surdegsbakning och annat kul. Du kommer också att bli inbjuden till evenemang som Saltå Kvarn anordnar eller deltar i.

Det vi vill ha av dig förutom ditt hängivna deltagande är iakttagelser från orten där du bor. Vi är intresserade av hur inställningen till ekologisk mat ser ut liksom kännedomen om Saltå Kvarn och hur utbudet av våra produkter ser ut i butikerna i ditt närområde. Ditt deltagande är helt ideellt och ingen ersättning utgår. Du kommer att genomföra runt 7 matlagningar under året hemma i ditt kök samt bli inbjuden till en heldag i september på Saltå Kvarn i Järna söder om Stockholm.

Skicka ett mejl till Jennifer Key på Saltå Kvarn om du vill vara med: jennifer.key@saltakvarn.se. Nu tar vi inte emot fler förfrågningar. /johan

6 tankar på “Vill du vara med i Saltå Kvarn Smakråd?

 1. Carina Dalunde

  Ja, ja, ja! Jag vill gärna vara med i Saltå Kvarns Smakråd.
  Jag bor i, eller snarare utanför, Mölnbo på en gård som drivits ekologiskt sedan 1985. Prioriterar alltid ekologiskt när jag handlar. Och jag ”tycker” mycket om mat.

  Svara
 2. Stina Rudh

  Hej !
  jag är 42 år och älskar mat!! Både att laga och äta. Jag går hemma och har mycket tid till att fixa med mat och tycker det är så roligt. Vi är bara två i hushållet men även min svärmor brukar få ta del av min matlagning eftersom hon inte orkar laga mat längre, men hon tycker om att äta. Min man lagar oxå gärna mat och vi tycker om att ha gäster. Jag säljer Alpnaering som är kryddor från Schweiz. De är nästan helt ekologiska och håller mycket hög kvalitet. Jag åker ibland ut och ”demar” och träffar då mat intresserade och hälsomedvetna människor.
  Jag skulle se det som en utmaning att få komma med i ert smakråd.

  Hälsningar
  Stina Rudh

  Svara
 3. Pingback: Test av produkter från Saltå Kvarn | Freedomland – befriande smakfullt

 4. Christina larsson Tjäder

  Hej jag lagar mat på en förskola och älskar att laga hemma, jag skulle jätte gärna vilja komma med just för att jag arbetat med era produkter och för att lära mig mer.

  Svara
 5. jenniferkey

  Christina, Smakrådet är tyvärr fullt och vi tar inte emot fler medlemmar just nu. Men mejla mig gärna dina uppgifter så kan jag spara dem ifall det skulle bli aktuellt med nyrekrytering längre fram. jennifer.key@saltakvarn.se

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s