Fruktkick – bra vitaminkick!

Tidningen Hälsa har testat olika juice och Saltå Fruktkick får hälsobetyg 5 av fem möjliga. Roligt förstås!

Fruktkick innehåller nio frukter samt morot. Apelsin, äpple, morot, päron, druva, mango, banan, acerolakörsbär, passionsfrukt och guava.
Den är fräsch och fruktig och innehåller en rejäl dos A- och C-vitamin. Vitaminerna kommer från frukterna och moroten. En riktig vitaminkick så här på eftervintern!

Alla Saltå Kvarns juicer innehåller endast juice från frukt och grönsaker. Inget tillsatt vatten eller socker och så klart fri från konserveringsmedel och artificiella vitaminer.
Frukterna pressas direkt vid skörd och fylls genast på flaska. Därefter pastöriseras de kort i ca 70 graders temperatur i 20 till 40 sekunder och kyls sedan snabbt ner igen. Detta för att smak och näringsämnen ska bibehållas.
Att juicen är pressad av mogna frukter i samband med skörden gör att den har så frisk och fyllig smak. Pastörisering gör att den håller länge.

Vi har många olika juicer i vårt sortiment. Alla i 2 dl flaskor men några sorter finns även i större flaskor, 7,5 dl. T ex Fruktkick och Äpple-Mango.
Juicerna tillverkas i Tyskland av ett familjeföretag som tillverkat juice sedan 30-talet. De jobbar endast med ekologiska och biodynamiska råvaror och liksom oss står  smak och kvalitet i fokus och hela framställningen sker på ett skonsamt sätt. Därför jobbar vi med dem.

 Du hittar fler juicer på vår hemsida.

Lena E

PS Min favoritjuice just nu är Grape =)

3 tankar på “Fruktkick – bra vitaminkick!

  1. Kimmo Kiviranta

    Min favvo är fortfarande Blodapelsin fast jag stundtals skiftar till Äpple & Mango eftersom den är så matig. Blodapelsin blir det för att det verkligen är den enda juicen på marknaden som jag kan påstå verkligen smakar som juicen från en pressad Blodapelsin. Otroligt välsmakande. Blir liksom en riktig WOW-effekt. Och sen älskar jag att den tar hand om hela dagens C-vitaminbehov i en flaska. Så Klockrent!

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s