Var med och tävla i Bröd för mödan!

Nominera på facebook! Varje vecka lottar vi ut 15 härliga kassar fulla med rykande färskt bröd!

Kanske har du sett att Saltå Kvarn har ett nytt brödsortiment? Det är vårt Premiumbröd som tidigare bara såldes i våra egna butiker som numera finns till försäljning i ett antal butiker i Stockholm. Som alla våra andra produkter är bröden helt ekologiska och utan tillsatser. De är bakade med surdeg och omsorg i vårt bageri i Bromma, med stenmalet mjöl från vår egen kvarn. Bröden säljs oförpackade i skåp och vagnar ute i butikerna.

Kanske känner du någon som du vill ge Bröd för mödan?

Det vara en person som gör gott i det som är nära, som är en god vän, en fin kollega eller en god mor. Det kan också vara en person som inspirerar andra till bättre hälsa, god mat utan tillsatser eller arbetar för en hållbar utveckling.

Klicka här för att nominera!

Varje vecka lottar vi ut 15 härliga kassar fulla med rykande färskt bröd!
Tävlingen pågår till den 1 juni 2012.

17 tankar på “Var med och tävla i Bröd för mödan!

 1. Katrin Thor

  Skulle vilja ge den härligt försvinnande goda bröd kassen till min dotter och hennes sambo som en liten trevlig överraskning när dom allra minst anar det.

  Svara
 2. Kerstin Eliasson

  Min sonhustru Carina är så trevlig och snäll uppskattar allt, hon skulle bli jätteglad om hon fick en kasse med bröd, det skulle underlätta en del med 3 barn i huset som ska ha mackor med när de är ute på sina aktiviteter.

  Svara
 3. Camilla Möller Stark

  Skulle vilja nominera mina föräldrar som bidrar med att hålla traditionen att baka i den vedeldade stenugnen.
  Använder sig av ett gammalt recept och bröden är himmelska

  Svara
 4. Ulrika

  Ursäkta, men det här har ni gjort riktigt klantigt tekniskt! Först såg jag en puff för nomineringarna på facebook. Där nominerar folk för fullt i tron att de ska nominera där medan någon från er ivrigt meddelar att man nominerar via applikationen högst upp i inlägget. Via den kommer man hit, där man får veta att man ska nominera på …Facebooksidan ?! Gissar att ni då syftar på Saltås egen sida, men särskilt intuitiv eller kundvänlig blev inte just den här kampanjen! Heja er annars!

  Svara
  1. lenaekman Inläggets författare

   Hu ja. Kan bara hålla med om det. Nu har jag lagt en ny push på facebook med länk till applikationen där man nominerar. Hoppas det blir bättre så .

   Svara
 5. Sofia

  Jag skulle vilja att mina föräldrar får en brödkasse. De förtjänar lite vardagslyx! De är bäst!

  Svara
 6. Karin FoH

  Länken på Facebook-sidan verkar tyvärr inte fungera så jag nominerar här istället.
  I vår familj älskar vi Saltå Kvarns bröd. Vi vill äta bra mat med ekologisk råvaror och hälsosamt innehöll. En kasse med Saltå Kvarns bröd skulle vara guld värt för oss!

  Svara
 7. suss

  Min underbara vän Micaela behöver en kasse bröd! Hon jobbar heltid, och tar samtidigt hand om man, barn, katt, hamstrar. Håller koll på allt och har ändå tid att vara en vän! Krisar det vet jag att hon skulle ställa upp utan att blinka! En fantastisk vän som är värd lite uppskattning!!! Kul om jag fick överraska med en påse! Hon bor dessutom i Stockholm, så det skulle passa henne finfint!

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s