Vad är en äkta balsamvinäger?

Hur vet man att en balsamvinäger är äkta? Vad får finnas i den och hur länge ska den lagras? Kom och lyssna på Sara Herza från Saltå Kvarn när hon berättar om vår leverantör av balsamvinäger, Casa del Balsamico från
Modena i Italien. Sara visar bilder och berättar med inlevelse om produktionsmetoder och regler för denna spännande produkt. Efter föreläsningen finns tid för provsmak och frågor.

Sara Herza

17.00 till 19.00 torsdagen den 25 april, Saltå Salong, Renstiernas gata 27. Workshopen är kostnadsfri men anmälan krävs. 25 platser finns. Anmäl dig till jennifer.key@saltakvarn.se.  Anmälan är bindande.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s