Workshop: Kan man baka glutenfria surdegsbröd?

Ja, det kan man! säger Manfred Enoksson, bagarmästare på Saltå Kvarn. Häng med på hans workshop och lär dig hur man bakar fina bröd med bovete, quinoa, hirs, majsmjöl och rismjöl. Du får också lära dig hur man sätter en egen glutenfri surdegsstart. Workshopen är teoretisk. Provsmak och ett antal recept ingår. Workshopen är gratis men anmälan krävs. Begränsat antal platser.

glutenfritt 2

Torsdag 24 april kl 17-19 Renstiernas gata 27
Anmälan till
jennifer.key@saltakvarn.se. Observera att anmälan är bindande.

1 tanke på “Workshop: Kan man baka glutenfria surdegsbröd?

  1. Raymond Johansson

    Hej, ni finns lite avsides för min närvaro vid denna bakning av glutenfritt surdegsbröd.
    Därför undrar jag om det kan gå att sända mig recept för bröden.
    Så, om det går så ser jag fram emot att få ta del av recepten.

    // Raymond

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s