Karin – du är vår hjälte!

Karin Huber är vår begåvade formgivare som har lyckats med konststycket att förädla vårt grafiska uttryck och ändå bevara mycket av de värden som fanns där innan. Hennes bidrag till vår utveckling är ovärderlig. Karin- du är vår hjälte!

 

Karin HuberDet finns olika typer av människor och vi behövs allihopa, och just mötet mellan är det som gör allt så spännande. Ett möte som bidragit till Saltås framgång är mötet med Karin Huber! Sedan sin examen från Berghs School of Communication 1993 har Karin varit delaktig i många spännande uppdrag. Hon har bland annat gjort alla bokomslag i Harry Potter-serien och arbetat med formgivningsuppdrag för IKEA. Karin har sedan 2002 gjort designen till våra förpackningar och vår grafiska profil. Det är Karin som vi kan tacka för att vi alla får njuta av att våra goda produkter även får en snygg utsida.

Karin har en unik förmåga att förvandla en idé och formge den till något vackert. Hon har varit noga med att förvalta det arv som fanns på Saltå Kvarn i form av logga och de gamla förpackningarna, men har skapat sitt eget utryck i detta.  Tack Karin för att du gör allt så fint!
Läs vår VD Johans blogginlägg om Karin här: Karin vår begåvade formgivare!

facebook hjältar-jubileum

Saltås hjältar
Saltå Kvarn präglas av olika människors passion och drivkraft. I samband med vårt 50- årsjubileum hyllar vi människor som är hjältar i våra ögon.
Följ oss och våra hjältar på www.saltakvarn.se/saltashjaltar

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s