Nu har vi spaghetti!

Spaghetti Napoletana

Vi utökar vårt pastasortiment med spaghetti från Italien! Spaghettin kommer från det ekologiska kooperativet Iris som vi tidigare har skrivit om här på bloggen. Det ligger i norra Italien, nära staden Parma. Här sätter man smak och kvalitet högt och arbetar därför hantverksmässigt med formar av brons och långa torktider.

spaghetti beskuren

Stråna är lite grövre än vanlig spaghetti och de har mycket god såsupptagningsförmåga.

Pasta, beskuren, liten

I Saltå Kvarns pastafamilj finns sedan tidigare Chifferi, Farfalle, Fusilli, Fusilli fullkorn, Gnocchi, Penne, Tricolore, Lasagne samt tre pastasåser.

Spaghetti Napoletana

Här har vi låtit spaghettin koka de sista minuterna i en tomatsås gjord på vår goda pastasås Napoletana. Vill du testa detta så hittar du receptet här.

/Jennifer

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s