Sebastians spaghetti med avokado och zucchiniplättar

Sebastian spaghettiSebastian arbetar med verksamhetsutveckling på Saltå Kvarn. Han gillar spaghetti. Han kokar sin spaghetti med örtsalt och vitlök i kokvattnet. När den har kokat klart vänder han ner den i en röra som han gjort på mosad avokado, ruccola, salt och svartpeppar. Till pastan gör han plättar på riven zucchini och hackad lök, som binds ihop av lite vetemjöl och majsmjöl. Kryddar gör han med paprikakrydda, salt, peppar och franska örter. Smeten skopar han ner med en sked i stekpannan till lagom stora plättar som får steka några minuter på varje sida.

/Jennifer

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s