Gröt med smak av morotskaka

carrotcakegrotEn mättande och god morotsfärgad havregrynsgröt som får härlig smak av kanel, ingefära och muskot. Russin och solroskärnor ger skönt tuggmotstånd och alltihop påminner om en saftig morotskaka!

4 portioner
Havregryn, 4 dl
Morot, finriven, 2 dl
Russin, 1 dl
Solroskärnor, 1/2 dl
Honung, 2 msk
Kanel, 1 tsk
Ingefära, malen, 1/4 tsk
Muskot, malen, 1/4 tsk
Vatten, 8 dl
Salt

Koka upp alla ingredienser i en kastrull. Rör om och sänk värmen och låt småkoka i ca 8 minuter. Toppa med färsk frukt och servera med mjölk!

/Jennifer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s