Vi älskar gröt!

Nu när hösten smyger sig på och temperaturen blir lite svalare är det skönt för magen att börja dagen med en varm frukost, och vad passar bättre än en god gröt?

Äpple & Kanelgröt

Gröt är älskad av många och kan varieras i det oändliga, det är bara din fantasi som sätter gränserna. Vi har testat gröt på alla sätt och hittat några favoritrecept som vi kommer bjuda er på. Vi kommer dela med oss av recepten i våra sociala kanaler men även bjuda er på smakprover på olika evenemang under hösten. Vi har bjudit på gröt på Friskis i Södertälje i samband med deras evenemang ”Kikckstarta träningshösten”, på KF´s Familjedag på Skansen och i helgen på Höstmarknaden på Skillebyholm.

tallrik

Nästa tillfälle är i vårt kafé på fredag den 11 september kl 08.00-10.00 under Smaka på Saltå evenemanget (läs mer om detta här och även möjligheten att besöka vår kvarn!) Smaka på Saltå. Håll utkik efter andra tillfällen i våra sociala kanaler.


Dagen är ny och allt är möjligt! Starta dagen med en god och hälsosam frukost. Mättande gröt, en smörgås på språng, en färgstark smoothie eller en skål med god müsli. Vi på Saltå Kvarn vill inspirera dig till en skön frukost, oavsett vilken frukosttyp du är. #frukostföralla . Följ oss och inspireras av en ny god frukostarna i våra sociala kanaler och på denna sida: Frukost för alla!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s