Surdegsworkshop i Saltås butik

130624-bröd-004

Torsdagen den 25 februari håller vår bagarmästare Manfred Enoksson en teoretisk workshop i vår butik på Södermalm. Manfred visar hur du startar en surdeg, hur den ska smaka och hur den ska kännas. Han delar med sig av sina knep i allt från bakteknik och kemi till sinnenas närvaro när man bakar. Glada skratt och goda provsmak utlovas!

Salongsbrus1-1024x679

Renstiernas gata 27 kl 18-20. Gratis inträde men föranmälan behövs. Anmäl dig till jennifer.key@saltakvarn.se. Begränsat antal platser.

3 tankar på “Surdegsworkshop i Saltås butik

  1. Heidi Eide

    Gode produkter og oppskrifter. Tenker det ville vært bra om dere kunne anbefale bløtlegging på pakningene som inneholder frø og belgfrukter. Bløtlegging gjør jo at fytinsyra ”slipper taket” og alle mineraler og næringstoffer blir lettere opptakelig for oss mennesker.

    Svara
  2. Josefin

    Hej! Finns det möjlighet att ni kommer ut och håller workshop om man kan få ihop ett större gäng? Vad skulle det kosta?

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s